Ontwerp en aanleg

Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen gaat Costerus Tuinen uw wensen inventariseren aan de hand van de Costerus checklist. Hierna krijgt u een ontwerp binnen uw budget. Dit wordt met u besproken. Eventuele veranderingen worden verwerkt. Na uw akkoord bespreken we start- en opleveringsdata. Tijdens de aanleg werkt Costerus Tuinen netjes en zorgvuldig. De eventuele overlast wordt tot een minimum beperkt.

Veelzijdig hovenier

Doordat Costerus Tuinen zelf tuinen ontwerpt, creëert en uitvoert zijn er korte lijnen tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Dit resulteert vaak direct dat als er aanpassingen of wijzigingen plaatsvinden het vrijwel direct meegenomen kan worden tijdens de werkzaamheden.
Van aanleg tot onderhoud, gazon maaien tot periodieke bemestingsschema’s Costerus Tuinen heeft het allemaal in huis.
Ook onderhoud aan bomen, vormgeving, kroonverzorging, of helemaal verwijderen van de boom, met de klimspecialisten van Costerus Tuinen is dit allemaal mogelijk.
Door alle werkzaamheden van sierbestrating, schuttingen, vijvers, verlichting, vlonders, onderhoudsprogramma’s, tuinhuisjes, beregening etc. etc. zelf uit te voeren is er een compleet totaalpakket voor iedere tuin mogelijk.
Groot of klein.


Duurzaam werken

Costerustuinen streeft naar een duurzame aanpak van de tuin, dit ziet u ook terug in onze gebruikte materialen, zoals ons hout dat voorzien is van het FSC keurmerk.
Neem contact met ons op